fbpx

Szállítási módok és díjak

A szállítás díja

A kedvezményes szállítási költség 40 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes az ország egész területén bruttó 5kg-ig.

Személyes átvételre raktárunkban  sen tudunk biztosíti lehetőséget!

Partnerünk: MPL-Magyar Posta Logisztika

MPL Házhoz szállítás (Áfá-s ár) :

Csomag tömegeBruttó szállítási díj
0-3 kg1 900 Ft
3-5 kg2 245 Ft
5-10 kg2 705 Ft
10-15 kg3 050 Ft
15-30 kg3 400 Ft
30-40 kg5 800 Ft
40-60 kg9 100 Ft
60-80 kg11 600 Ft

Nagyobb súlyú és nagy terjedelmű áruk, csomagok szállítási díjáról kérjük, érdeklődjön. Az előbb felsorolt adatok tájékoztató jellegűek, minden esetben kérje írásban szállítási feltételeinket. A szállítási díj tartalmazza a csomagolási díjat is.

Postán maradó szállítás: Amennyiben Önnek problémát jelent a futártól való csomagátvétel, mert napközben nem tartózkodik otthon, vagy nincs aki átvegye a csomagot, válassza a “postán maradó” szállítási módot, rendelje a csomagját a helyi postára! Amennyiben ezt a szállítási módot válassza, a futár lerakja a csomagot a kiválasztott postán, és a posta nyitvatartási idején belül a csomag átvehető a feladást követő naptól.

A csomag átvételére 5 nap áll rendelkezésre, amennyiben utánvétes fizetési módot választotta fizetni a postán kell. A posta a csomag érkezéséről külön értesítést NEM fog küldeni, ezért kérem, kövesse figyelemmel az e-mailjeit, hogy tisztában legyen csomagja érkezésével.

A szállítás díja A szállítás díja megegyezik a fentebb olvasott díjakkal.

A szállítástól való elállás

1. Amennyiben a vásárló által megrendelt termék nem áll az eladó rendelkezésére, abban az esetben az eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt rendelést részben, vagy egészben visszautasítsa. Részben történő teljesítésre a vevővel történt egyeztetést követően kerülhet sor.

2. Ha az eladó a szerződéskötésben vállalt kötelezettségének nem tud eleget tenni, abban az esetben köteles a megrendelőt a lehető leghamarabb tájékoztatni.

3. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. Vevő a szerződési feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.