fbpx

Webáruház

Bambusz tálaló deszka
2020-08-10
Vágódeszka No.7696
2020-08-10
Összes mutatása

Vágódeszka No.7728

34 990 Ft 28 990 Ft

A  bütüs vágódeszka alábbi fafajtákból tevődik össze:

Csakis I. osztályú álomszép cseresznye fa repedésmentes alapanyagból.

Ritka példány a piacon, hisz nehezen találni megfelelő alapanyagot.

Ápolását a Tudástárban leírtak szerint javasoljuk!

A termék gyártása 10 munkanapot vesz igénybe, csakis megrendelésre készül!

Szállítási módok és díjak

Kategória:
Leírás

A fából készült konyhai vágódeszkák különösen jól mutatnak a rusztikus hangulatban berendezett konyhákban, de sokakban felmerülhet ezzel kapcsolatban a higiénia kérdése. Szerencsére vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával biztosan nem fognak problémát okozni a baktériumok.

A vágódeszka a legalapvetőbb felszerelés, így az első beszerzendő eszközök között szerepel a konyha összeállításánál. A választékban a hagyományos fából készült darabok mellett megtalálhatóak az üveg és a műanyag alternatívák is, de nem biztos, hogy ezek jobb döntésnek bizonyulnak, mint az eredeti változat,ezért ezen vágólapok értékesítésével nem foglalkozunk.

A bütüs vágódeszkáink  ritkasága a cseresznye alapanyag.

A fa vágódeszka mérete: 300×450*50mm ettől max +-2%-ban térünk el, amit az anyag határoz meg, mert ha jobban kihozzuk annyival többet kapsz!

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük. A tartós vágódeszkát úgy kell készíteni, hogy a faanyag bütüjén vágjunk, így nem vágjuk át a szálszerkezetet a kés élével. Ehhez viszont úgy kell szeletelnünk a faanyagot, hogy a bütü kerüljön felülre a második felfűrészelés és táblásítás után.

A minőségi vágódeszka elkészítésének vannak apró trükkjei amiket ha nem tartunk be, akkor csak egy selejtet fogunk tudni előállítani. A jó vágódeszkához mindenképpen táblásítanunk kell a faanyagot, elforgatva a léceket, hogy az évgyűrűk mentén kialakuló vetemedést megszüntessük.

Kézzel készített egyedi cseresznyefa vágódeszka – kínáló faragott nyél nélkül.

Enyhén vöröses színű, természetes anyagokkal kezelve, ezért BIO minősítésű.

A vágódeszka bársonyos tapintású, tökéletesen sima felülettel.

Praktikus és dekoratív kelléke lehet konyhájának.

Forrás: evagodeszka.hu

További információk
Tömeg4.5 kg