Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Bajor grillkolbász fűszerkeverék
Bajor grillkolbász fűszerkeverék
979 Ft

Bajor grillkolbász fűszerkeverék

Bajor grillkolbász fűszerkeverék
Bajor grillkolbász fűszerkeverék
Bajor grillkolbász fűszerkeverék

 

  • 10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban.
  • Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.
  • Javasoljuk apróra vágott friss petrezselyem adagolását a masszába, fenséges lesz tőle
  • Paprika nélküli eredeti müncheni recept alapján készült
  • GMO , Glutén  és E-szám mentes
  • 1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!
  • Kisüzemi vagy disznótoros  kiszerelésben



A kiváló grillkolbász jellegzetesen sima felületű, ami apróra darált szemcséknek köszönhető, és fehér színű.

Az illata egyedülálló, a fokhagyma és a hagyma dominál, és a koriander is érezhető. A kolbász könnyen szeletelhető, sűrű állagú, apró szemcsékből álló, majdnem homogén tömeg.

Amikor megkóstoljuk, az íze egy kellemes húsjellegű ízt és fűszerek harmonikus keverékét kínálja, amely szinte magával ragad bennünket, és a müncheni Októberfesztivál hangulatát idézi fel.

Tömeg
240 g
Mihez használhatod?
grillkolbász készítéséhez
Hány kg termék készíthető belőle?
10kg
Milyen bélbe töltsük a tölteléket?
juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber
Raktáron
979 Ft
Egységár: 4 077 Ft/kg
Részletek

Bajor grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltételei:


Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen

Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz.

Összetevők:konyhasó, fehérbors őrölt,szerecsendió őrölt, citromsav kivonat

Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték.

Húsipari használata:


10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 60 % hús és 40 % (kemény) szalonna arányban.

A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón  akár kétszer is ledaráljuk.

A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük .

A kolbászhúst  juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél  webáruházunkban megtalálható!

 

Felhasználható grillkolbász készítéshez
Adagolás 10 kg töltelékhez
Minőségét megőrzési idő 9 hónap
Tárolás Száraz hűvös helyiségben, napfénytől védve
Összetétel Lásd a címkén
Mértékegység CSOMAG
Csomagolás aromazáró tasakban
Nettó mennyiség 0.240 kg


Tápérték 100g termékben:

Energiatartalom 317 kJ/ 62 kcal
Zsír 2,1 g
Amelyből telített zsírsavak 1,4 g
Szénhidrát 12,1 g
Amelyből cukrok 0,2 g
Fehérje 1,9 g
77,6 g
Adatok
Címkék
grillkolbász fűszerkeverék
EAN
5999575480612
Cikkszám
72844
Tömeg
240 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek