Érdekel a kolbász töltés? Sonkát pácolnál? Szalámi receptre van szükséged? Olvasd el Blog bejegyzéseinkbe.
Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628
A kiváló grillkolbász jellegzetesen sima felületű, ami apróra darált szemcséknek köszönhető, és fehér színű.
Az illata egyedülálló, a fokhagyma és a hagyma dominál, és a koriander is érezhető. A kolbász könnyen szeletelhető, sűrű állagú, apró szemcsékből álló, majdnem homogén tömeg.
Amikor megkóstoljuk, az íze egy kellemes húsjellegű ízt és fűszerek harmonikus keverékét kínálja, amely szinte magával ragad bennünket, és a müncheni Októberfesztivál hangulatát idézi fel.
Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyenJellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz.Összetevők:konyhasó, fehérbors őrölt,szerecsendió őrölt, citromsav kivonatTermék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték.
10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 60 % hús és 40 % (kemény) szalonna arányban.A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón akár kétszer is ledaráljuk.A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük .A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható!
Tápérték 100g termékben: