Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Fehér chilis grillkolbász fűszerkeverék
Fehér chilis grillkolbász fűszerkeverék
1 494 Ft

Fehér chilis grillkolbász fűszerkeverék

Fehér chilis grillkolbász fűszerkeverék
Fehér chilis grillkolbász fűszerkeverék
Fehér chilis grillkolbász fűszerkeverék

 

  • 10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban.
  • Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.
  • Paprika nélküli különleges recept alapján készült, a csípős ízek kedvelőinek ajánljuk.
  • GMO , Glutén  és E-szám mentes
  • CSÍPŐS! 
  • 1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!
  • Kisüzemi vagy disznótoros  kiszerelésben



A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű.

Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne.

Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és fűszerek pikantériája a meghatározó.

Tömeg
280 g
Mihez használhatod?
grillkolbász készítéséhez
Hány kg termék készíthető belőle?
10kg
Milyen bélbe töltsük a tölteléket?
juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber
Raktáron
1 494 Ft
Egységár: 5 334 Ft/kg
Részletek

Fehér chilis grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltételei:


Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen

Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz.

Összetevők:konyhasó, morzsolt chili, fehérbors őrölt, szerecsendió őrölt

Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték.

Húsipari használata:


10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 70-75 % hús és 25-30 % (kemény) szalonna arányban.

A hús lehetőleg nagysúlyú sertésből - legjobb a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebből származzon.

A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk.

A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük .

A kolbászhúst  juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél  webáruházunkban megtalálható!

 

Felhasználható grillkolbász készítéshez
Adagolás 10 kg töltelékhez
Minőségét megőrzési idő 9 hónap
Tárolás Száraz hűvös helyiségben, napfénytől védve
Összetétel Lásd a csomagoláson
Mértékegység CSOMAG
Csomagolás aromazáró tasakban
Nettó mennyiség 0.280 kg


Tápérték 100g termékben:

Energiatartalom 719 kJ /176 kcal
Zsír 3 g
Amelyből telített zsírsavak 0,6 g
Szénhidrát 28,3 g
Amelyből cukrok 3 g
Fehérje 6,5 g
51,9 g
Adatok
Címkék
grillkolbász fűszerkeverék
EAN
5999575480599
Cikkszám
72842
Tömeg
280 g/db
A vásárlás után járó pontok
30 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek