Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Magyaros grillkolbász fűszerkeverék
Magyaros grillkolbász fűszerkeverék
1 700 Ft

Magyaros grillkolbász fűszerkeverék

Magyaros grillkolbász fűszerkeverék
Magyaros grillkolbász fűszerkeverék
Magyaros grillkolbász fűszerkeverék

 

  • 10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban
  • Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.
  • Jellegzetes ízvilágát a csemegepaprika, feketebors és fokhagyma adja, a házias íz kedvelőinek ajánljuk.
  • GMO , Glutén  és E-szám mentes
  • CSÍPŐS! 
  • 1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!
  • Kisüzemi vagy disznótoros  kiszerelésben


A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű.

Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a csemege fűszerpaprika szín- és íz világa a meghatározó.
Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, metszéslapja a paprikától egyenletes pirosasra festett, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne.


Tömeg
380 g
Mihez használhatod?
grillkolbász készítéséhez
Hány kg termék készíthető belőle?
10 kg
Milyen bélbe töltsük a tölteléket?
juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber
Raktáron
1 700 Ft
Egységár: 4 472 Ft/kg
Részletek

Magyaros grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltételei:


Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen

Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék,
a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz.

Összetevők:konyhasó, őrölt fűszerpaprika,köménymag őrölt, feketebors őrölt, chili őrölt, szegfűbors őrült

Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték.

Húsipari használata:

 

10 kg sertéshús, amely vegyesen tartalmaz combot, lapockát, csülköt, dagadót, karajt, tarját és oldalast, és az arányok 70-75% hús és 25-30% (kemény) szalonna legyen.

Az előnyben részesített hús a nagy súlyú sertésekből származzon, különösen ajánlott a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebb sertésekből származó hús.


A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk.

A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük .

A kolbászhúst  juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél  webáruházunkban megtalálható!

Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a csemege fűszerpaprika szín- és íz világa a meghatározó.

Felhasználható grillkolbász készítéshez
Adagolás 10 kg töltelékhez
Minőségét megőrzési idő 6 hónap
Tárolás Száraz hűvös helyiségben, napfénytől védve
Összetétel Lásd a csomagoláson
Mértékegység CSOMAG
Csomagolás aromazáró tasakban
Nettó mennyiség 0.38 kg


Tápérték 100g termékben:

Energiatartalom 863 kJ /206 kcal
Zsír 6,9 g
Amelyből telített zsírsavak 1 g
Szénhidrát 28,4 g
Amelyből cukrok 3,7 g
Fehérje 7,3 g
46,3 g
Adatok
Címkék
grillkolbász fűszerkeverék
EAN
5999575480568
Cikkszám
72822
Tömeg
380 g/db
A vásárlás után járó pontok
34 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek