Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Mediterrán grillkolbász fűszerkeverék
Mediterrán grillkolbász fűszerkeverék
979 Ft

Mediterrán grillkolbász fűszerkeverék

Mediterrán grillkolbász fűszerkeverék
Mediterrán grillkolbász fűszerkeverék

 

    • 10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban.
    • Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.
    • Paprika nélküli különleges recept alapján készült,  mediterrán ízek kedvelőinek ajánljuk.
    • GMO, Glutén  és E-szám mentes
    • 1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!
    • Kisüzemi vagy disznótoros  kiszerelésben



A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű.

Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne.

Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és fűszerek pikantériája a meghatározó.

Repülj velünk a tengerpartra gondolatban...

Tömeg
320 g
Mihez használhatod?
grillkolbász készítéséhez
Hány kg termék készíthető belőle?
10kg
Milyen bélbe töltsük a tölteléket?
juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber
Raktáron
979 Ft
Egységár: 3 058 Ft/kg
Részletek

Mediterrán grillkolbász fűszerkeverék- Ajánlott tárolási feltétel:


Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen

Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz.

Összetevők: konyhasó, feketebors őrölt, édeskömény őrölt, dextróz

Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték.

Húsipari használata:


10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 70-75 % hús és 25-30 % (kemény) szalonna arányban.

A hús lehetőleg nagysúlyú sertésből - legjobb a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebből származzon.

A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk.

A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük .

A kolbászhúst  juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél  webáruházunkban megtalálható!

 



































Felhasználhatógrillkolbász készítéshez
Adagolás10 kg töltelékhez
Minőségét megőrzési idő9 hónap
TárolásSzáraz hűvös helyiségben, napfénytől védve
ÖsszetételLásd a csomagoláson
MértékegységCSOMAG
Csomagolásaromazáró tasakban
Nettó mennyiség0.320 kg

Tápérték 100g termékben:




















































Energiatartalom671kJ/160kcal
Zsír2,3g
Amelyből telített zsírsavak0,3g
Szénhidrát29,6g
Amelyből cukrok8,5g
Fehérje4,8g
54,6g
Adatok
Címkék
grillkolbász fűszerkeverék
EAN
5999575480544
Cikkszám
73757
Tömeg
320 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek