Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg
Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg
515 Ft

Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg

Nitrites pácsó, sonka pácsó - a legjobb választás!


Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.
Gyermekektől elzártan tartandó!

Nátrium nitrit tartalom: minimum 0,5-0,6 %

Mi az a pácsó?


A pácsó egy speciálisan pácolásra alkalmas sókeverék, amely arra jó, hogy a húst (csirke, marha, disznó, sonka) pácolni tudjuk.

Tömeg
1 kg
Mihez használhatod?
Kötözött sonka és füstölt húsok pácolására
Raktáron
515 Ft
Egységár: 515 Ft/kg
Részletek

Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg tulajdonságai:


Nitrites pácsó, sonka pácsó - a legjobb választás! Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.

Gyermekektől elzártan tartandó!

Felhasználása:

  • az 1 kg sonkapác (nitrites só)  sót és 1 kg étkezési sót összekeverjük
  • a keverék felével a pácolni kívánt kb. 10-12 kg kicsontozott és előformázott bőrös vagy bőr nélküli sertéshúst ( vagy pácolásra szánt húst) bedörzsöljük, majd 10 Celsius fok alatt állni hagyjuk.
  • a só keverék másik felét 3 nap után 10 liter ivóvízben teljesen feloldjuk és a húsra öntjük,
  • majd ismét állni hagyjuk a húsdarabok nagyságától függően, 6-12 napig.
  • ha a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni vagy locsolni kell.
  • a pácolás befejeztével a húst lemossuk, lecsöpögtetjük, majd füstöljük.

 

Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Jászbél facebook oldalán is nyomon követheted.

Adatok
Címkék
fűszerkeverékek
EAN
5999575480674
Cikkszám
353
Tömeg
1,05 kg/db
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek